Lezing over de invloed van voeding op ons gestel, door Yvonne van Stigt

Yvonne van Stigt

Yvonne van Stigt heeft een praktijk in de klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Dit is een wetenschap die zich bezig houdt met de invloed van het zenuwstelsel (neuro) en emoties (psycho) op ons immuunsysteem.
Yvonne krijgt in haar praktijk dagelijks te maken met verschillende klachten zoals vermoeidheid, chronische aandoeningen, darmproblemen en overgewicht. Samen met de cliënt wordt gekeken naar voedingspatroon en algehele 'lifestyle'.
Aan de hand daar van wordt een stappenplan opgesteld en een behandeling gestart. Deze behandeling kan eventuteel worden aangevuld door kruiden en/of supplementen.

Boek OerslankYvonne van Stigt kampte zelf met Chronische vermoeidheid en mag zich daardoor dan ook best ervaringsdeskundige noemen. Zij schrijft hierover op haar blog.
Nu is ME natuurlijk niet iets wat overgaat door anders te eten of anders te bewegen -sterker nog; bewegen betekent voor ons vaak achteruitgang- maar zou het niet super zijn als er door een aantal veranderingen toch wat winst te behalen valt? Persoonlijk heb ik (Sandra van de Walle) ontdekt dat dat toch echt blijkt te kunnen.

Ook in haar boeken -waaronder 'Oerslank'- geeft Yvonne de lezer een handleiding wat betreft een beter voedingspatroon. Niet alleen voor een gezond gewicht, maar ook (hopelijk) voor wat meer energie!

Hoe het allemaal zit gaat Yvonne van Stigt ons uitleggen op het Wereld ME-dag Benefiet!

Tags: 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

 

Deel deze pagina: