Programma zondag 12 mei 2013

Op 12 mei 2013 komen we bij elkaar in Amsterdam. Boerderij Langerlust is een intieme rustige plek die goed bereikbaar is voor rolstoelgebruikers.

Om 13:00 start het benefiet met een eerbetoon aan DENISE DE HOOP. (Bekijk hier een interview met haar.) PYKE POS, JERMAINE FLEUR EN SONJA SILVA zullen een korte akoestische set met IKE AKOY op de gitaar spelen.

ROB WIJBENGA van de ME Vereniging zal iets vertellen over waar de Vereniging zich mee bezich houdt. 

Na een korte pauze is er een tweede screening van de inmiddels aardig gevorderde documentaire "Ik heb ME, wat is jouw excuus?"

De bekende ME-arts uit Belgie KENNY DE MEIRLEIR zal een half uur spreken en daarna mogen patienten en vrienden een half uur vragen stellen.

Na de pauze met de inmiddels bekende cupcakes met blauw lintje zal VoedingsCoach LIEKE DE LANGE vertellen wat we kunnen doen aan ons voedingspatroon en ook zij zal een half uur lang vragen van patienten behandelen over bijvoorbeeld het effect van superfoods en glutenvrij eten.

De vragen aan De Meirleir en Lieke zullen bij binnenkomst verzameld worden, dus denk vast goed na over je vraag.

STICHTING AMBULANCEWENS zal ook dit jaar weer 3 bedlegerige patiënten vervoeren en verzorgen.

We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

DRESSCODE: SOMETHING BLUE

 

ME BENEFIET
Opgeven/kaartjes: Wereld ME dag-benefiet, georganiseerd door Sonja Silva, wordt dit jaar gehouden op zondag 12 mei 2013. Er zijn nog zitplaatsen, dus geef je nu op via: wereldmedagbenefiet@live.nl
Let op: het kan even duren voor je antwoord krijgt op je aanmelding!!!!!

VELDBEDDEN
Er zullen 8 veldbedden zijn, dus patiënten kunnen ter plekke liggen als dat nodig is.

CARPOOL/MEERIJDEN
Er zal een carpoollijst worden gemaakt. Ondertussen zijn er diverse mensen die hebben aangebonden te carpoolen. Nu zoeken we nog naar meerijders. Willen jullie als je vervoer zoekt Sandra van de Walle daarover mailen, met de plaats waar je opgehaald moet worden? Via sanvdwalle@gmail.com.

STICHTING AMBULANCEWENS
Ook dit jaar heeft de Stichting Ambulancewens drie ambulances met personeel beschikbaar gesteld om patiënten die niet kunnen zitten toch naar het event te brengen en het te laten bijwonen. Er is nog één pek vrij. Mail daarvoor naar Sonja Silva ovv Stichting Ambulance wens: wereldmedagbenefiet@live.nl.

ROLSTOELEN
We zoeken nog wat rolstoelen. Het zou het fijn zijn als patiënten hun rolstoel mee zouden willen nemen, ook als ze die zelf ter plekke niet gebruiken. Hierover kan je ook Sandra contacten via sanvdwalle@gmail.com.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

 

Deel deze pagina: